bakgård (s) tanker om moteblogging

 

 

Tok noen bilder på 1-2-3 før møter her om dagen, ligger liksom alltid minst 1 dag bakpå med outfitsa her på bloggen; klassisk Ulrikke. Nå sitter jeg her og har dagens mailrunde. Ikke noe å skrive hjem om skulle man tro, men en bloggers mailinbox er som en krigssone, og noe man typ må mote seg opp til fordi det er så utrolig mye kult, og så latterlig mye teit. Den røde tråden er altså -Promote this, promote that, noen ganger kan det føles som jeg sitter her og styrer annonsebilagene til VG. Med så mye kommersielle henvendelser føler man virkelig hvilken retning moteblogging kan ta om man ikke tar aktive valg og blir flink på å si nei takk. Alt jeg mener er, det er synd om blogg som fri kreativ plattform havner helt i bakgrunnen av produktplassering! Jeg er 100% klar over at i denne bransjen er folk i bunn og grunn hyggelig fordi de vil ha noe av meg.  Jeg blir daglig tilsendt produkter jeg ikke engang har bedt om, og blir deretter bombardert med mail, tekstmeldinger og full innboks på face fra folk som vil ha lipglossene/mobilcoverne/veskene etc. out there. Who really cares?? Som blogger må du IKKE måle din verdi i antall samarbeidspartnere, men heller om du faktisk er happy med innholdet ditt eller ei. Skillene mellom magasiner og blogg blir mer og mer utydelig, og vi forholder oss stort sett til samme events og samarbeidspartnere, men forskjellen er at som blogger må man faktisk stå for det man putter ut der, som person, og ikke bare publikasjon. Det er interessant fordi blogg har vokst seg opp så raskt, og mange av mine kollegaer jeg kan møte på div. fester i utlandet har opp til en million følgere på instagram osv. Det er helt absurd! Jeg føler meg så heldig som kan reise verden rundt og være kreativ, men kjenner samtidig på det at når alt er sagt og gjort, jeg velger være så free spirit som mulig, poste det som inspirer meg, dele antrekk og la det være med det. G-Ø-Y!

 

Hva tenker dere om at så mange jenter internasjonalt har det å være sine egne stilkuratorer som levebrød, ofte betalt av sponsorer og merker? Er det noe du selv ville gjort?

Morsomt å høre deres meninger om denne stadig ekspanderende blogg boblen:-)